when new toys come in handy

26/08/2009 at 01:08 (Uncategorized)

hahaha, bener bener lagi iseng nih pagi2.. baru inget mesti buat blog buat pelajaran yang namanya Creative and Innovation, or for short CI. The last meeting was last Wednesday, cuma kenapa baru gua buat hari ini? yah gpp lah hahaa.. kaga ada yang peduli juga kan.

karena kaga tau mau ngapain lagi, gue mau ngintip blognya temen gua ah si fasar,, orang yang punya blog paling heboh di SBM hahaha,,

start from today, i think this blog will be updated every single week,, hohohoo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: